HOMECONTACTOVER ONS
Echternach Weekend weg Hotels Campings Restaurants Het Müllerthal
 

Camping Alferweiher

Camping Alferweiher is een gezellige, goed onderhouden gezinscamping. De camping is gelegen op loopafstand (1,5 km) van het stadscentrum van Echternach en ligt temidden in een bosrijk dal vlak bij het recreatiemeer van Echternach (L'ac du Echternach). In de nabije omgeving vindt u tal van wandel- en fietspaden die u door de prachtige natuur voeren.

De camping beschikt over 185 ruime staanplaatsen die middels natuurgroen (bomen en struiken) van elkaar gescheiden zijn. Er is een sportveld en een speeltuin aanwezig. In het hoogseizoen is er ook kinderanimatie beschikbaar en is de frituur geopend.

De camping beschikt over een eigen kampwinkel waar u vers brood kunt kopen. Er is een recreatiezaal aanwezig met diverse speelautomaten, televisie, een kantine waar u kleine maaltijden kunt verkrijgen en telefoon. Ook kunt u op de camping fietsen huren. Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit warm water en warme douches, een aparte baby/peuterbadkamer en u heeft de beschikking over wasmachine, centrifuge en droogtrommel.


Contact
Camping Alferweiher Sàrl
Alferweiher 1
L-6412 Echternach, Luxemburg
Tel.: (+352) 720271
Fax: (+352) 720271
Email: info@camping-alferweiher.lu

Foto's

Andere campings

Naast camping Alferweiher zijn er nog twee andere campings in en nabij Echternach:

Camping Officiel
Camping Echternacherbrück (DE)

 

TIP: Hotelaanrader !

Voor een heerlijk en comfortabel verblijf in Echternach raden wij u Hotel Bel Air aan.

Dit vier sterren hotel-restaurant is gelegen net buiten Echternach in een rustige, bosrijke omgeving en is het vertrekpunt van diverse wandelroutes [lees verder...].