HOMECONTACTOVER ONS
Echternach Weekend weg Hotels Campings Restaurants Het Müllerthal
 
Disclaimer

Aansprakelijkheid inhoud
EchternachLuxemburg.nl streeft ernaar dat alle op deze website gepubliceerde informatie, actualiteiten en overige berichtgeving zo actueel en correct mogelijk is. Aan de verstrekte informatie kunnen echter op geen enkele manier rechten worden ontleend.

EchternachLuxemburg.nl aanvaart dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de verstrekte informatie. Ook wordt geen aansprakelijkheid aanvaart voor schade ontstaan als gevolg van onjuistheden/onvolledigheden of het gebruikt van de op deze website verstrekte informatie. Tevens wordt geen aansprakelijkheid aanvaart van de inhoud van websites waar naar wordt verwezen en welke niet door EchternachLuxemburg.nl worden beheerd cq. onderhouden.

De informatie die op deze website verstrekt wordt is op geen enkele wijze bedoeld als aanbeveling of advies en dient als zodanig ook niet beschouwd te worden.

EchternachLuxemburg.nl bevat verschillende links naar derden, zoals reisorganisaties, hotelspecialisten en overige websites. EchternachLuxemburg.nl is zelf géén aanbieder van toeristische producten. Ook treedt zij niet op als intermediair/bemiddelaar. Alle eventuele via een productverwijzing tot stand gekomen aanvragen van offertes of overige informatie worden zonder verdere tussenkomst rechtstreeks met de door u gekozen aanbieder of bemiddelaar afgehandeld. Deze afhandeling, zoals het uitbrengen van offertes en adviezen of het afsluiten van één of meerdere hotelovernachtingen of overige boekingen komt geheel voor de verantwoording van de door u als bezoeker gekozen aanbieder of bemiddelaar. EchternachLuxemburg.nl speelt hierin op geen enkele wijze een rol.

Auteursrechten
Het is niet toegestaan om zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van EchternachLuxemburg.nl enige van de op deze website gepubliceerde informatie verder te verspreiden of te vermenigvuldigen. Uitzondering hierop is informatie die de bezoeker voor eigen gebruik uitprint en dan uitsluitend voor het doel gebruikt waar de informatie voor bestemd is.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina van deze site.

TIP: Hotelaanrader !

Voor een heerlijk en comfortabel verblijf in Echternach raden wij u Hotel Bel Air aan.

Dit vier sterren hotel-restaurant is gelegen net buiten Echternach in een rustige, bosrijke omgeving en is het vertrekpunt van diverse wandelroutes [lees verder...].