HOMECONTACTOVER ONS
Echternach Weekend weg Hotels Campings Restaurants Het Müllerthal
 
Privacy verklaring

Privacy-beleid
EchternachLuxemburg.nl respecteert de privacy van iedere bezoeker van onze website. Wij volgen hierbij de wettelijke regelgeving ten aanzien van het omgaan met privacygevoelige informatie. Hieronder wordt beschreven welke gegevens worden verzameld en hoe deze gebruikt worden.

Persoonlijke Gegevens
EchternachLuxemburg.nl verzamelt en bewaart geen persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of emailadres, tenzij u ervoor kiest het ons te verstrekken. Indien u ons persoonlijke gegevens verstrekt zullen wij dit enkel voor onze eigen informatie gebruiken. Wij zullen deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Log Files
EchternachLuxemburg.nl verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft gezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden enkel gebruikt om onze site te analyseren, te verbeteren en zodoende voor u gebruiksvriendelijker te maken. Wij gebruiken hiervoor alleen het IP adres, en dit is niet gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Cookies
EchternachLuxemburg.nl gebruikt geen cookies.

Links naar websites van derden
EchternachLuxemburg.nl bevat links naar websites van derden. Wij wijzen u erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van deze websites. Wij adviseren u de privacy policy te lezen van iedere website die persoonsgegevens verzamelt.

Deze privacy statement geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door EchternachLuxemburg.nl.

TIP: Hotelaanrader !

Voor een heerlijk en comfortabel verblijf in Echternach raden wij u Hotel Bel Air aan.

Dit vier sterren hotel-restaurant is gelegen net buiten Echternach in een rustige, bosrijke omgeving en is het vertrekpunt van diverse wandelroutes [lees verder...].